Εκτός από τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο θέμα της προώθησής της. Τι αξία έχει ένας όμορφος και λειτουργικός δικτυακός τόπος, τον οποίο θαυμάζετε εσείς, οι φίλοι σας και κάποιοι ελάχιστοι επισκέπτες;
Τη σημασία των επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να τη φανταστείτε και διαφορετικά: Πού προτιμάτε να έχετε ένα φυσικό κατάστημα; Σε μια ερημιά ή στον κεντρικό δρόμο μιας μεγάλης πόλης;

Στη συνέχεια, μπορείτε να σκεφτείτε το εξής: Αν εσείς θέλετε να αναζητήσετε κάτι στο internet, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε; Αυτό ακριβώς που κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών... Θα ψάξετε στο Google. Και όταν εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας, πιθανότατα δεν θα δείτε περισσότερες από μία με δύο σελίδες.

Άρα, είναι πολύ σημαντικό να εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας στις υψηλές θέσεις των αναζητήσεων του Google. Και αυτό γίνεται με τη σωστή βελτιστοποίηση ιστοσελίδων ή αλλιώς SEO!

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO με πλήρη επιτυχία και με αναλυτικές αναφορές προς τους πελάτες μας
Οι ιστοσελίδες που εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων, απολαμβάνουν την εξοικονόμηση χρημάτων από άλλες μορφές προώθησης (κοινωνικά δίκτυα, Google Ads κ.α.). Αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρησιμοποιούν άλλους τρόπους προβολής και προώθησης, αλλά ξεκινούν από διαφορετικό σημείο εκκίνησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους. Και αυτό, διότι ήδη δέχονται πολλές επισκέψεις, μέσω των καλών θέσεων στα οργανικά αποτελέσματα του Google.

Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες του είδους στην Ελλάδα. Έχουμε αναλάβει δεκάδες έργα βελτιστοποίησης ιστοσελίδων - SEO και οδηγήσαμε πολλές επιχειρήσεις στην κορυφή των αποτελεσμάτων του Google, αυξάνοντας τους επισκέπτες και τις πωλήσεις. Ταυτόχρονα αυξήθηκε το brand name των πελατών μας, λόγω της πολύ συχνής εμφάνισης των ιστοσελίδων τους.