Φιλοξενούμε και υποστηρίζουμε σελίδες 22 χρόνια. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα από συνεργασίες με Ελληνικές και ξένες μεγάλες εταιρείες, μας επιτρέπει να παρέχουμε προηγμένες υπηρεσίες φιλοξενίας που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Διαθέτουμε server υψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα (Datacenter Athens-2 της Lamda Helix) και η εμπειρία που έχουμε σε τεχνικά ζητήματα, μας καθιστά από τους πλέον αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το site σας θα βρίσκεται σε καλά χέρια!

Για κάθε φιλοξενία website συμπεριλαμβάνουμε τη λειτουργία του δικτυακού σας τόπου, την τεχνική υποστήριξη των ιστοσελίδων σας, τις μικρές αλλαγές που θέλετε να γίνονται και όλα αυτά με συνεχή παρακολούθηση (monitoring) της σωστής λειτουργίας του server φιλοξενίας.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας, μπορούμε να σας παρέχουμε υποστήριξη για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία ενός web site.

Τα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε συνδυάζουν προηγμένες υπηρεσίες φιλοξενίας και καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης: